study dah habis, enjoii la.

Assalammualaikom, wahhh! kenapa nihhh blogger aku habuh banyak sangat so now aku nak cuci kan heehe sorry lama tak story dah berhabok terok dah heehe. kebanyakkan eiyna selalu buka twitter @ceriakmu. and now, final exam dah habis so tunggu keputusan ja la , hope sngat eiyna stay kelas tu because eiyna minat dalam bidang tu ='(

     firstly, eiyna dah habis dah exam so enjoii gila gila, heehe and now selepas habis exam cikgu PM pulok doh cakap sapa nak tambah markah kena buat berlakun and buat video satu grop satu video ohH tak larat ikod kan yang eiyna dapat tu memang dah berpuas hati but, geng geng eiyna nak buat jugak so eiyna pun ikod jugak. heehe nak tau tajuk apa yang tu eiyna nak berapa ingat sangat,. tak silap perempuan saiko. mybe la.. jalan cerita dia memang best and lawak heehe but eiyna dapat bawa watak sedih so satlagi nak kena perektis. ohH tak larat nak bernagis bagai lahh.. tapi rasa macam tak leh bawa ada, boleh bawa ada, dan jab gi eiyna baru nak yakin kan diri eiyna boleh bawa ka dak watak itu. btw eiyna bukan watak utama cuma sampingan ja. sedih kan heehe apa pun bersyukur jala..

    oraiit eiyna dah tak larat nak pergi periktis insyakallah semoga berjalan dengan lancar esok dan berjaya aminn.




TerimaKasih, btw kalau rajin
singgah la laggi dekat blogger eiyna.

twitter : @ceriakmu
facebook : eiyna stella 
                                                                                                                     

Tiada ulasan:

Catat Ulasan