04/10/2013

Assalammualaikom, wow! blogger aku dah berhabok dah berbulan tak update sorry tak post memang tak rajin ada. semuaada, apa kena mengena dengan tarikh di atas tu , Hari tu adalah hari yang paling best gila Hahaha my birthday but, sedih tak dapat hadiah pun Hahaha dah besaq gajah masih nanak hadiah aku nihh Hahaha now sambut bufday dengan family dekat rumah makan MCD la sodappp Hahahha paling best gilohhh. jom usya bagi teloq dulu.


sedap tak tengok gambar kat situ sedap kan sedapkan pi la beli sendiri Hahaha now tak larat nak taip malas guiloh giloh hari cuti nihh eiyna update oky oraiit baibai

Tiada ulasan:

Catat Ulasan