Buah Hati Aku


Dia dok higaq , dia dok bising itu lah kawan aku berbaju biru bertudung kelabu, sebab gambar dia tadak dalam belogger aku dia jelly tengok foto geng geng aku yang lama , sorry sayang janji dengan haing dah lama now, tadi kena higaq and dia merajuk sekarang baru aku nak post, bukan tak nak buad new post tapi terasa malas malas malas sangat kalau nak aku post selalu doa aku jadi budak rajin , ahahaha ohH terpecah tembelang aku sebenarnya hahaha, and depa 3 orang ni buah hati aku kedua., yang pertama mesty la my boypren aku , yang sangat hensem, and now, balik kepada kawan aku tiga orang ni. firstly, baju kuning yang melambang mergong itu adalah atifah dia dok sebelah aku , Ahahaha dok sebelah aku memang dia tak larat nak layan aku , aku seorang kuad menyebang , suka kacau dia belajar, Hohoho yang kedua aien, haaaa bab sains nomber 1 kalau ada permasalah bahasa sains jumpa dia fb dia nama aien sahaja , Hahaha and baju biru terang tu sheera , dia ni seni lukis bodo bodo ja kalau hampa tengok , last sekali dia dapat nomber 2, memang tak puas hati la dengan dia , seni lukis bodoh bodoh ja dapat nomber 2 aku lukis punya penat dapat nomber 4 nih yang aku panas , hahaha .. yang baju kuning tu bab sejarah dialah nomber 1, aku kalau sejarah hampa nak tau tidur dalam kelas la jawabnya ,
 story sotry sotry ! tak larat taip dah nanty new post pulok aku buadm bai bai, nak pi makan,

berbagai bagai

last new post untuk hari ini, terimakasih dekat abang along aku sebab sudi dengar story aku yang aku pendam selamani terimakasih lagi sekali sebab menasihati aku insyakallah aku dengar dan simpan nasihat nasihat itu , but sorry pasai twitter to , tweet banyak sangat sepanjang haing dok PLKN , terasa lega apabila story dekat haing tadi tak terasa lega sampai terani lepas story dengan haing , hope aku boleh ubah diri aku , tapi kalau aku malas jugak er entahla kan . tamau nagis nagis kisap air mata tu, hewhew ,,, and THE end sudah habis HOHOHOHO

saya rindu awak, =(


Awak awak kita rindu awak , dalam saya tengah rindu dan nak bagi kurangkan rindu saya dekat awak saya buat sing name untuk awak , ( naahH ambek lah awak ) saya harap awak baca new post saya, saya rindu awak ? hope kita dapat jumpa / vediocall dengan awak kita rindu awak lah . Hohohohoho i lop beu awok .

boroiii aku , abang along,


Abang along aku memang macam ni , selalau dikena kenakan aku , mentang mentang kurus dari aku , jom pi boh boom dekat dia ramai ramai , dia ni seorang yang baik , kuat ceramah , sayang aku nerr ? aku tak tau pi la tanya dia sendiri , Hahaha memang satu pala dengan aku , dalam sehari tak sembang keling , paria semua ada memang aku tak leh duk , sebab tak boleh kelai dengan dia , now dia dah balik PLKN haaa noti facebook aku and twitter aku penuh dengan nama dia sahaja , 4time reja sembang paria ja lepas dia balik dari bak pepatah abang boroi aku , "NERAKA PLKN" HOHOHOHO dia ni memang selalu nasihat aku , kalau pelajaran aku terlampau stress selalu ja lepas dekat dia, and samadengan dengar ceramah la dengan abang boroi kalau cakap susah dalam pelajaran , abang boroiii ni memang buat aku begang macam sewel , selalu nak bagi ja ada aku marah dengan dia , Hahaha adek beradek kelai pun tetap bahagia , Hope aku kekal jadi adek angkat dia , sebab dia la paling aku rapat sebab satu kepala , satu malaysia , dengan aku . penat story , nak pi minum kopi o dulu.