14/07/13 Story untuk hari ini

now, eiyna baru balik sekolah Haha memang letih la bulan puasa ni balik jalan kaki sedihkan tapi alhamdulillah hari ni tidak panas sejuk ja, dahaga pun kurang,

firstly, dekat sekolah tadi memang gila gila, nama ja puasa tapi halamak bising serupa tu jugak, kalau tak bisik pun habis kuat kerja nak tidur ja budak kelas aku, Haha sama dengan aku ? err boleh la kan dikata bising tapi aku mulot ja tak berenti tapi gelak memang kurang sebab tak larat mod puasa jugak cewaaah, bangga la sangat dekat diri aku ni, kalau gosip to mmang kurang dah sikit sebab puasa ja, kalau tak puasa bantai habis semua gosip, Hahaha Yang paling tak seronok sekali huh! dapat kerja sekolah banyak gila sir bagi homework matematik memang terbaik lahH, lepas tu bi teacher nak kutip buka lagi terbaik lah kerja dia aku belum siap sepenuhnya lagi, penat macam ni , and esok ada subjet seni err mana siap pun, but rajin dengan tak rajin ja , kalau rajin dah siap dah kan, aku ni bukan MALAS but cuma TAK RAJIN ja kan kan Hahaha, AWAS! jagan ikod aksi tidak rajin bahaya.

And Now, menu hari ini untuk buka puasa memang tak tau yang eiyna tau pun mama cakap dia nak buat laksa ohH sedapP ummm telan air liur banyak banyak nahH lagi berapa jam ja lagi nak berbuka, Haha time macamni memang tak kalot nak tolong mama lagi because masih awai lagi satlagi dok buat kalot aku la nak kena buat yang nu yang ni. awai awai aku dok merendang lagi jadi lagu tu. okey la guys eiyna pun dah letih , and nak tidur sekejap letih bebenor baru balik sekolah nak rehat sekejab. okey guys babai assalammualaikom ? -_-

Tiada ulasan:

Catat Ulasan