anjoi me & my friend in school

 hye ! hye ! hye !
ari ney aku nak update pix aku dan my friend haAa, da abz axam akhir tahun ney la keja kmy...
hahaha... korang na tengok tak pix - pix aku dan kwn axu pozin in school , sorry la kmy ney udx tidak sopan sikit ! haha.... korang na tengok pix axu jom ! kita tngok di BAWAh ney... !
dan g sato pesan utok my friend axu yg mna pix korang tak dak at bwh nehH sorry la nahH spa suruh korang tak mai skolah kan dah tak dak pix korang hahaha....

3 gurl only ..
*eiyka
*eiyqe
*eiyna
:D
dahH tak dak keja dah nehH la keja aku dan my friend senyum tak perlu kata apa apa senyum..
:P
huh ! 

haAa , ney pix axu dan my friend

haAa , dua orng nehH pulax xyah do kata apa dahaH la ! keja depa tau pozin ja 24 jam ! haha.... depa dua ney qajin uat cun ja hehe... :DD
comey x ? comey x ? pix nehH !
hahaha....
:DD
haAa , jd tak axu & myfriend uat LOVE hehe...
bosan.bosan.bosan
nehH la klau ang na tw keja axu do kat skolah bila abiz ja axam akhir tahun
haha.. :DD
haAa , time nehH axu da tak tau na pozin cera mna g cm ney la sato-2nya aidel axu
dpt pn haha... tp pix nehH hodoh sikit la sebb axu xperbetul tudong axu.
& last pix ..
segak r axu dan kawan axu ..
hahaha...
:maklumlah aku ney cepat berasa sikit diri aku segak:

dan dah abz dh smpai tekat ney ja axu buboh pix...
sekian , terima kasih sebab tlong tngok..
:D

Tiada ulasan:

Catat Ulasan